Holesterol

Neptunovo krilovo olje, najučinkovitejše omega-3

Neptunovo krilovo olje, najučinkovitejše omega-3
Odlična biološka dostopnost omega3, brez spahovanja, brez konzervansov. Večje pakiranje 40 kapsul.
21,96 €
V košarico

Srce in ožilje

Bolezni srca in ožilja so glavni vzrok smrti v svetu in v Sloveniji. Pri njihovem nastanku sodeluje vrsta dejavnikov. Najpomembnejša sta povišan krvni tlak in preveč maščob v krvi. Če ju ne zdravimo, slejkoprej pripeljeta do možganske kapi oz. srčnega infarkta.
Srčno-žilne bolezni so večinoma posledica nezdravega načina življenja, zato jih je mogoče preprečiti. Dandanes je vse več ljudi debelih, zato je tudi srčno-žilnih bolezni vedno več. Pri debelih otrocih je bistveno več možnosti, da ne bodo dočakali starosti.
Debelost pa je po drugi strani tudi tesno povezana z razvojem sladkorne bolezni. Pri sladkorni bolezni pa se verjetnost za nastanek srčnega infarkta poveča kar za 4-krat in hitro se znajdemo v začaranem krogu.
Zdrav življenjski slog lahko bistveno zmanjša dejavnike tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja. Poleg zdrave prehrane, tudi jemanja omega-3 maščobnih kislin, je velikega pomena vsakodnevno gibanje in obvladovanje stresa.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 15 EUR.