Prehlad, gripa

Komplet: Nasaleze Cold + 2 - krat Igazym Limona

-20%
Nasaleze cold & Igazym limona
Preprečite prehlad in gripo na naraven način.
15,93 € 19,91 €
V košarico

Komplet: Nasaleze Cold + 2-krat Igazym Pepermint

-20%
Nasaleze Cold Igazym Pepermint
Preprečite prehlad in gripo na naraven način.
15,93 € 19,91 €
V košarico

Zimski komplet

-30%
Zimski komplet
Nabor vrhunskih izdelkov za imunski sistem in preprečevanje prehlada in gripe.
42,84 € 61,20 €
V košarico
Zamašen nos, praskanje v grlu in razbijanje v glavi. Gre za prehlad ali gripo. Simptomi so podobni, zato je brez laboratorijskega testa težko zagotovo vedeti za kaj gre. Gripa in prehlad sta obolenji dihal, ki jih povzročajo različni virusi.
 
Prehlad je običajno blažji od gripe in ne povzroči resnih zdravstvenih težav. Medtem, ko ima  gripa lahko tudi resne zaplete, kot so pljučnica, bakterijske okužbe, ki lahko v najhujših primerih privedejo celo do hospitalizacije. Gripa je za starejše lahko celo življensko nevarna.

Počitek nam bo v vsakem primeru pomagal, da hitreje okrevamo in zmanjšamo tveganje za nadaljnje zaplete. Pitje zadostne količine tekočine, predvsem čaja in uživanje sadja bogatega s C vitaminom deluje blagodejno. Pomagamo si lahko tudi z dodajanjem vitaminov in mineralov v obliki prehranskih dopolnil. Pomaga npr. krepitev imunskega sistema z vitaminoma C in D ter cinkom in selenom, koristne so tudi omega 3 maščobne kisline.  V času, ko imate simptome prehlada ali gripe ostanite doma in se izogibajte javnim prostorom, da ne prenesete okužbe na druge.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu