-20%

Komplet: Nasaleze Cold + 2-krat Igazym Pepermint

Nasaleze Cold Igazym Pepermint
Nasaleze Cold & Flue Blocker ob redni uporabi ustavi in deaktivira viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo. S tem lahko preprečimo prehlad ali gripo oz. skrajšamo trajanje. Deluje že v dveh minutah.

S patentiranimi naravnimi pastilami za grlo Igazym s protitelesi in lizocimom pa se boste HITRO POČUTILI BOLJE.
15,93 € 19,91 €
1
Na zalogiBREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj je Nasaleze Cold (Nasaleze Cold&Flu Blocker) in kako deluje


To je pršilo za nos v prahu in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.
Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici v nosu tvori tanka plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in s tem prepreči simptome. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, na letalo, itd, kjer se lahko okužite. 
Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah pri ljudeh in z in-vitro testiranji tudi na virus ptičje gripe H5N1, corona virus (CoV) 229E ter tudi SARS-CoV-2.

Nasaleze Cold


Ugotovitve študij

Nasaleze Cold&Flu Blocker, kot preventiva prehladnih obolenj pri otrocih, zmanjša pojavnost le-teh za 80%, čas trajanja pa je krajši za 2,5-krat. V objavljeni študiji kar 80% otrok, ki so redno uporabljali Nasaleze Cold&Flu Blocker, ni zbolelo. V kontrolni skupini so zboleli vsi in 45% celo dvakrat.


Kaj vsebuje Nasaleze Cold&Flu Blocker


Nasaleze Cold vsebuje mikroniziran celulozni prah, pepermint in izvleček divjega česna. Mikronizirana celuloza s prisotno vlago v nosu tvori tanko plast gela, ki ujame viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo.
Izvleček divjega česna vsebuje velik delež ajoena, ki ima odlične protimikrobne in protivirusne lastnosti, dokazane v študijah in deaktivira ujete viruse. Izvleček ima le rahel vonj po česnu.
Pepermint vsebuje največ mentola, ki ima protivirusne in protibakterijske lastnosti. Po vsem svetu se uporablja kot dobrodošla pomoč pri prehladnih obolenjih in daje svež vonj.
 


Pravilna uporaba

Nasaleze Cold&Flu Blocker je primeren za odrasle in otroke (od 3 let dalje), tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta. Vsebina plastenke zadostuje za mesec dni redne uporabe oz. 200 vpihov.
Nasaleze Cold&Flu Blocker (Nasaleze Cold) se lahko uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni virusi in mikrobi. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Uporabite ga lahko tudi, ko že začutite prve simptome prehlada, da skrajšate njegovo trajanje.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 / 040 214 620

Imate težave z grlom?


Težave z žrelom in grlom so lahko sila neprijetne in ne glede na sam vzrok težav je naša prva skrb, da jih čimprej olajšamo. Posebno pa so na udaru otroci, še posebej, ko pridejo v stik z vrstniki v vrtcu ali šoli.

Sluznica žrela je najbolj dovzetna za okužbe z virusi in bakterijami. Naravno je prekrita z zaščitno plastjo protiteles, ki pa posebej v zimskih mesecih lahko oslabi.
Igazym
 

Zakaj izbrati IGAZYM pastile za grlo?

IGAZYM so unikatne pastile za grlo, ki vsebujejo aktivna protitelesa (imunoglobuline) in encim lizocim (razgrajuje celične stene bakterij). Njuno sinergično (vzajemno) delovanje je hitro in učinkovito. Rezultat so učinkovite, naravne pastile za grlo, ki poskrbijo, da se hitro počutimo bolje. 
Protitelesa v pastilah so posebej zaščitena s sekretorno komponento, zato jih encimi v slini ne morejo razgraditi. S tem sta zagotovljena hitro delovanje in odlična učinkovitost, ko jih poližemo.


Kaj vsebujejo pastile za grlo IGAZYM?


Vsebnost v 20 pastilah:

Kolostrum 361 mg, od tega protitelesa (imunoglobulini) 101 mg

Jajčni beljak 536 mg, od tega encim lizocim 29 mg


Originalne skandinavske pastile za grlo IGAZYM s protitelesi in lizocimom so odličnega okusa in izjemno učinkovite, da se hitro počutimo bolje.


Pastile IGAZYM so primerne za odrasle, nosečnice ter za otroke od 1. leta starosti dalje in nimajo znanih stranskih učinkov. So naravne in ne vsebujejo umetnih sladil.


Priporoča se jemanje 1 - 2 pastili IGAZYM vsako uro. Največ 20 pastil dnevno.


15,93 € 19,91 €
1
Na zalogi


Podobni izdelki

IGAZYM pepermint - pastile za grlo s protitelesi in lizocimom

Igazym pepermint
Hitro se boste počutili bolje.
Za odrasle, otroke in nosečnice.
4,98 €
V košarico

Komplet: Nasaleze Cold + 2 - krat Igazym Limona

-20%
Nasaleze cold & Igazym limona
Preprečite prehlad in gripo na naraven način.
15,93 € 19,91 €
V košarico
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu