Nasaleze Cold & Flu Blocker preprečuje prehlad in gripo

Nasaleze Cold & Flu Blocker preprečuje prehlad in gripo
Hitra in učinkovita zaščita pred povzročitelji prehlada in gripe. Prehlad ali gripa se najpogosteje začne v nosu. Uporabite Nasaleze Cold & Flu Blocker preden pridete v stik z virusi in mikrobi (v gneči).
Nasaleze je pršilo za nos v prahu. Ob redni uporabi ustavi in deaktivira viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo. S tem lahko preprečimo prehlad ali gripo oz. skrajšamo trajanje. Deluje že v dveh minutah.
Primeren je za odrasle, otroke, športnike, tudi nosečnice in doječe matere.
9,95 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 8,96 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 8,46 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj je Nasaleze Cold&Flu Blocker) in kako deluje


To je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.
Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici nosu tvori tanko plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in s tem prepreči simptome. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, kjer se lahko okužite. 
Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah na ljudeh in in-vitro testiranjih tudi na virus ptičje gripe H5N1 in corona virus (CoV) 229E.Ugotovitve študij


Pozimi leta 2009 je prof. Geppe s sodelavci izvedel študijo z Nasaleze Cold (Nasaleze Cold&Flu Blocker) kot preventivo respiratornih obolenj pri otrocih1. Rezultati so pokazali, da ob rednem jemanju Nasaleze Cold:

- 80% otrok ni zbolelo za prehladom,
- samo 15% jih je dobilo eno okužbo,
- le 5% je dobilo  okužbo 2-krat,
- v kontrolni skupini (ni jemala Nasaleze Cold), so zboleli vsi in 45% celo 2-krat.

V primerjavi z letom prej v istem obdobju, je pojavnost respiratornih obolenj padla za 80%, čas trajanja prehladnih obolenj pa se je skrajšal za 2,5-krat

V zimski sezoni 2006/2007 sta prof. Raimo Hiltunen in Peter Josling izvedla študijo z Nasaleze Cold in ugotovila, da je z njim možno preprečiti okužbe, ki se prenašajo po zraku2.

1 Geppe, Farber, Kozhevnikova. Use of Nasaleze Cold as a prevention method for acute respiratory illnesses in paediatric practice. 2009
2 Hiltunen R, Josling P, James M., Preventing air-borne infections with an intra nasal cellulose powder. Advances in Therapy; 24:6; 2007


Kaj vsebuje Nasaleze Cold&Flu Blocker


Nasaleze Cold vsebuje mikronizirano celulozo, pepermint in izvleček divjega česna. Mikronizirana celuloza s prisotno vlago v nosu tvori tanko plast gela, ki ujame viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo.
Izvleček divjega česna vsebuje velik delež ajoena, ki ima odlične protimikrobne in protivirusne lastnosti, dokazane v študijah in deaktivira ujete viruse. Izvleček ima le rahel vonj po česnu.
Pepermint vsebuje največ mentola, ki ima protivirusne in protibakterijske lastnosti. Po vsem svetu se uporablja kot dobrodošla pomoč pri prehladnih obolenjih in daje svež vonj.BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 / 040 214 620

Komu je namenjen 


Nasaleze Cold je primeren za odrasle in otroke (od 3 let dalje), športnike, tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta. 


Pravilna uporaba in vsebnost


V plastenki je 800 mg prahu, kar zadostuje za 1 mesec redne uporabe oz. 200 vpihov.

Nasaleze Cold&Flu Blocker (Nasaleze Cold) se lahko uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni virusi in mikrobi. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo virusi lažji dostop do sluznice in se zato lažje okužimo. Uporabite ga lahko tudi, ko že začutite prve simptome prehlada, da skrajšate njegovo trajanje.

Pršilo Nasaleze Cold uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. S prijetno aromo peperminta. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite. 

Za pravilno uporabo natančno preberite priložena navodila.

Vsebina pakiranja: 800 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta in izvlečkom česna. Medicinski pripomoček.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih. 


9,95 €
1
Na zalogi


Podobni izdelki

Komplet: Nasaleze Cold + 2 - krat Igazym Limona

-20%
Nasaleze cold & Igazym limona
Preprečite prehlad in gripo na naraven način.
15,93 € 19,91 €
V košarico

Komplet: Nasaleze Cold + 2-krat Igazym Pepermint

-20%
Nasaleze Cold Igazym Pepermint
Preprečite prehlad in gripo na naraven način.
15,93 € 19,91 €
V košarico

Zimski komplet

-30%
Zimski komplet
Nabor vrhunskih izdelkov za imunski sistem in preprečevanje prehlada in gripe.
41,87 € 59,81 €
V košarico
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu