-30%

Neptunovo krilovo olje za otroke

Neptunovo krilovo olje za otroke
Posebej za otroke zasnovana formula z esencialnimi maščobnimi kislinami omega-3 (EPK in DHK) ter vitaminom D3. Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok ter za normalno delovanje imunskega sistema. DHK (dokozaheksaenojska kislina) prispeva k normalnemu delovanju možgan. Fosfolipidna sestava v Neptunovem krilovem olju izboljša absorpcijo in biorazpoložljivost omega-3 kislin (EPK in DHK).
14,68 € 20,97 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 13,21 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 12,48 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Popolna formula z esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami in vitaminom D3 za otroke in najstnike.


Omega 3 so esencialne maščobne kisline, ki jih lahko pridobimo le s prehrano. Klinično je dokazano, da so omega-3 maščobne kisline močno vpete v rast in razvoj otrok.
Obstajata dve vrsti omega-3, EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina), ki jih najdemo predvsem v morskih organizmih. DHK pomaga vzdrževati normalno delovanje možganov. Ugoden učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg dokozaheksaenojske kisline.
Vitamin D je esencialni, v maščobi topen vitamin v našem telesu. Potreben je za normalno delovanje imunskega sistema otrok, poleg tega pa prispeva k optimalnemu razvoju zob in kosti. Vitamin D3 je najbolj bioaktivna oblika vitamina D.Prednosti Neptunovega krilovega olja za otroke:


Glavna sestavina v Neptunovem krilovem olju za otroke je Neptunovo krilovo olje (NKO®), ki je po patentiranem hladnem postopku pridobljeno iz planktonskih rakcev, ulovljenih v morju okrog Antarktike. S tem postopkom se v NKO ohranijo vse hranilne snovi nedotaknjene: omega-3, fosfolipidi, holin in astaksantin.
Fosfolipidi so gradniki celičnih membran. Vsako celico v telesu namreč obdaja membrana, ki ji pravimo fosfolipidna dvoplast. Nujna je za prenos hranil v celico, za proizvodnjo energije in drugih vitalnih funkcij. Ker so omega-3 v NKO vezane na fosfolipide, se bistveno lažje in hitreje prenašajo v celice skozi to dvoplast.
Holin je zelo pomembno hranilo, ki prispeva k normalni presnovi maščob in je predhodnik prenašalca živčnih impulzov - acetilholina.
Astaksantin je močan karotenoid in daje olju rdečo barvo. Ščititi ga pred oksidacijo, da ne postane žarko. 
Neptunovo krilovo olje tudi ne povzroča spahovanja, saj se zmeša z vsebino želodca in zato ne povzroča neprijetnosti.

Dodano ribje olje je ravno tako pripravljeno po hladnem postopku čiščenja in koncentriranja. V formulo je vključeno za povišanje vsebnosti DHK.
Certifikati 

NKO® je 100 % čisto krilovo olje in ima certifikata Friend of the Sea® in Eco HarvestingTM, ki potrjujeta spoštovanje okolja, za izlov in pripravo pa ima tudi certifikata MSC (Marine Stewardship Council) in AWR (Antarctic Wildlife Research. Tudi ribje olje v Neptunovem krilovem olju za otroke ima certifikat Friend of the Sea® in IFOS, ki potrjujeta maksimalno spoštovanje okolja in trajnostni ribolov. 

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 / 040 214 620


Kaj je v 1 kapsuli Neptunovega krilovega olja za otroke?


1 kapsula iz ribje želatine vsebuje:

VSEBNOST: 2 kapsuli / PDV* 3 kapsule / PDV*
Neptunovo krilovo olje (NKO®)
Ribje olje
       DHK
       EPK
400 mg
200 mg
124 mg
74 mg
600 mg
300 mg
186 mg
111 mg
Holin (v NKO) 20 mg 30 mg
Astaksantin 2,14 mg 3,21 mg
Vitamin D3 (holekalciferol) 5 µg / 100% 7,5 µg / 150%

*Priporočen dnevni vnos (PDV).

Alergeni: ribe in rakiSestavine: Neptunovo krilovo olje, ribja želatina (kapsula), ribje olje, astaksantin, vitamin D3.

Otroci 5–8 let zaužijejo 2 kapsuli dnevno, otroci >9 let zaužijejo 3 kapsule dnevno. Kapsule je najbolje zaužiti v enkratnem odmerku z nekaj tekočine ob zajtrku.

Vsebino kapsule se lahko doda hladnim jedem. Po nasvetu zdravnika se odmerek lahko prilagodi.

V pakiranju je 60 kapsul. Prehransko dopolnilo.

Alergeni: ribe in raki. Opozorilo: če otrok jemlje zdravila proti strjevanju krvi (antikoagulante), se o jemanju posvetujte z zdravnikom.

14,68 € 20,97 €
1
Na zalogi


Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu