Razstrupljevalne diete vplivajo na jetra!

Razstrupljevalne diete vplivajo na jetra!
Ponovoletne oz. spomladanske razstrupljevalne diete lahko povzročijo več škode kot koristi naravnim sposobnostim telesa za razstrupljanje.
Jetra so naravni filtracijski sistem v telesu, ki pretvarja toksine v odpadke, čisti kri in presnavlja hranila in zdravila. Vendar pa številne razstrupljevalne diete temeljijo na izločitvi mesa in mlečnih izdelkov, ki so ključna hranila za delovanje jeter. Sistem razstrupljanja je odvisen od ustreznih hranil, antioksidantov in aminokislin. V bistvu je to pretvorba strupenih snovi v vodotopne, da se z urinom lahko izločijo iz organizma. Aminokisline preprosto pomagajo izvleči toksine iz telesa in preprečijo nastanek prostih radikalov.
 
Razstrupljanju prijazni proteini
Obstaja devet bistvenih aminokislin od katerih je najpomembnejša metionin. Le-ta pomaga telesu pri tvorbi antioksidantov, ki preprečujejo škodo zaradi prostih radikalov. Prav tako je potrebna za rast tkiva in absorpcijo cinka in selena, mineralov, ki so ključnega pomena za vaše zdravje. Z metioninom so najbolj bogati govedina, brazilski orehi, rjavi riž, piščanec, puran, fižol in soja.
Za vegetarijance in vegane so soja, kvinoja in ajda živila, ki vsebujejo vseh devet esencialnih aminokislin.
 
Vitamin C je pomemben
Pri razstrupljanju po prekomernem pitju alkohola v novoletnem času je pomemben tudi vitamin C. Hudi pivci bi morali vzeti 500 mg vitamina C na dan, da dosežejo enake ravni vitamina C v krvi kot oseba, ki ne pije. Človek, ki kadi ali živi v mestu z visoko stopnjo onesnaženja pa potrebuje do 1000 mg vitamina C na dan. Vitamin C kot antioksidant pomaga pri razstrupljanju več kot 50 znanih snovi v telesu.

Za učinkovito razstrupljanje in prečiščevanje brez potencialno nevarnih diet izberite:

SiliFit - pegasti badelj za jetra s 5-krat boljšim izkoristkom
NutriVit C Forte - 100% naravni vitamin C z najboljšim izkoristkom

Priporočamo

NutriVit C Forte - 100% naravni vitamin C z odličnim izkoristkom

vitamin C NutriVit C
Superiorna, boljša in hitrejša absorpcija (izkoristek) vitamina C.
17,55 €
V košarico

SiliFit - pegasti badelj za jetra s 5-krat boljšim izkoristkom

pegasti badelj | silift
5-krat močnejši od drugih izvlečkov pegastega badlja.
21,71 €
V košarico
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu