Natto NKCP - skrivnost japonske dolgoživosti

Natto NKCP
Japonci so znani po svoji dolgoživosti, z manj srčno-žilnih bolezni. Natto je tradicionalna japonska jed iz fermentirane soje, ki jo vsakodnevno uživajo že stoletja.
41,75 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 39,25 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 37,16 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Srce in ožilje


Stari smo toliko, kot je staro naše ožilje. Če se kri slabo pretaka po žilah, se močno poveča tveganje za nastanek tromboze.
Japonci so znani po svoji dolgoživosti, z manj srčno-žilnih bolezni.


Natto je tradicionalna japonska jed iz fermentirane soje, ki jo vsakodnevno uživajo že stoletja. Natto vsebuje več različnih proteolitskih encimov, med njimi so subtilizin (nattokinaza) in bacilopeptidaza F. Japonci ga tradicionalno uvrščajo med zdrava živila.Kaj je natto NKCP?


Natto NKCP je patentiran in standardiziran izvleček iz fermentirane soje natto, brez značilnega vonja in okusa. Je 100% naraven in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Vsebuje prečiščene trombolitične encime vključno z bacilopeptidazo F, ne vsebuje vitamina K2. Več informacij o natto NKCP je na voljo na spletni strani NKCP.org.


BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj je v 1 tableti natto NKCP? Kako naj ga jemljem?


Sestavine v 1 tableti: patentirani izvleček kulture natto bacilli 125 mg, sredstvi za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, rezistentni dekstrin, emulgator: saharozni estri maščobnih kislin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, glazirno sredstvo: šelak.

Natto NKCP jemljite redno, 1 – 2 tableti dnevno, po jedi, najbolje zvečer.

Pakiranje: 60 tablet, prehransko dopolnilo.

Opozorilo: če se zdravite z zdravili povezanimi s trombozo ali pretočnostjo krvi, se pred jemanjem natto NKCP zaradi možnega sinergijskega učinka, posvetujte z zdravnikom.

41,75 €
1
Na zalogi


Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu