SiliFit - pegasti badelj za jetra s 5-krat boljšim izkoristkom

SiliFit - pegasti badelj za jetra s 5-krat boljšim izkoristkom
5-krat močnejši od drugih izvlečkov pegastega badlja. Da bodo vaša jetra delovala s polno močjo. Za razstrupljanje zadostuje le 1 kapsula dnevno. SiliFit vsebuje silibin, povezan s fosfolipidi in je najbolj bioaktivna sestavina silimarina. Silimarin je izvleček pegastega badlja.
18,51 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 16,66 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 15,73 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Zamaščena jetra!
Vas zbada pod desnim rebrnim lokom?
Se vam nabira maščoba okrog trebuha?
Ste pogosto utrujeni?
Vas napihuje?


Zakaj pride do zamaščenosti in slabšega delovanja jeter?


Jetra so zelo pomemben čistilni organ. Z modernim, nezdravim načinom življenja močno vplivamo na slabše delovanje jeter. Nepravilna prehrana, maščobe, sladkor in njegovi nadomestki, zdravila, alkohol in cigarete… močno izčrpajo delovanje jeter in povzročajo njihovo zamaščenost. Dobra lastnost jeter je njihova sposobnost obnavljanja. Pri tem nam lahko izdatno pomagajo izvlečki pegastega badlja.Zakaj ravno pegasti badelj za jetra?!


Pegasti badelj (Silybum marianum) je zdravilna rastlina, ki se tradicionalno uporablja za preprečevanje in lajšanje težav z jetri.

Njene učinke so poznali že v antiki. Je eno izmed najbolj preučevanih in preverjeno varnih zdravilnih zelišč.V plodovih pegastega badlja se nahaja več zdravilnih snovi s skupnim imenom silimarin. Med njimi je silibin najbolj učinkovit.


Zakaj čaji in mleta semena pegastega badlja niso dovolj učinkovita?


Silimarin se po zaužitju zelo slabo vsrka, oz. ga telo zelo slabo izkoristi. Zato so pripravki iz plodov ali čaji iz pegastega badlja premalo učinkoviti za razstrupljanje in obnovo jeter, saj vsebujejo premajhno količino aktivnih snovi. Bistveno bolj učinkoviti so izvlečki silimarina (ali še boljše silibina) v tabletah ali kapsulah.


SiliFit je 5-krat močnejši


Najbolj učinkovit med izvlečki pegastega badlja je SiliFit. Telo ga dokazano izkoristi 5-krat bolje kot običajne izvlečke pegastega badlja. SiliFit vsebuje silibin, ki je sestavina silimarina z največjo učinkovitostjo za jetra.

Samo SiliFit je oblika vezanega silibina (silibin je povezan s fosfolipidi), zato se od ostalih rastlinskih izvlečkov s pegastim badljem razlikuje po odlični, 5-krat boljši sposobnosti vsrkanja (absorpcije) v telesu. Fosfolipidi so gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic in izboljšajo funkcijo jeter.Učinkovitost SiliFita in superiornost v primerjavi z ostalimi izvlečki pegastega badlja je znanstveno dokazana.Zakaj bi se odločili za SiliFit?


SiliFit je najmočnejši pegasti badelj zaradi vezane oblike silibina. SiliFit prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja jeter, jih razstruplja in izboljša jetrne funkcije. Hkrati zagotavlja boljšo varnost pri jemanju v primerjavi z nevezanimi oblikami silibina (kot silimarin), kar je znanstveno potrjeno. Prednost SiliFita je tudi v standardizaciji – to pomeni, da dobite vedno enako kakovost.


BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

Kako jemati SiliFit?


Za jemanje običajno zadostuje samo ena kapsula na dan, pred jedjo. Pri hujših težavah oz. zmanjšani funkciji jeter se dnevni odmerek lahko poviša. Jetra potrebujejo čas za razstrupljanje in obnovo, zato se priporoča vsakodnevno jemanje SiliFita 3 mesece. Izdelek se lahko jemlje brez prekinitev tudi daljše časovno obdobje.


Kaj vsebuje SiliFit?


V 1 vegetarijanski kapsuli SiliFita je:

Pegasti badelj (Silybum marianum) izvleček semen kot fitosom 120 mg
od tega: fosfolipidi 72 mg
Silybum marianum (izvleček semen) 48 mg (standardiziran na 40 mg silibina)

 
Sestavine: mikrokristalinična celuloza, pegasti badelj fitosom (fosfolipidi, Silybum marianum), hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), karagenan (stabilizator), kalijev acetat (konzervans).

Alergeni: soja. Vsebina  45 kapsul v pretisnem omotu, prehransko dopolnilo.


18,51 €
1
Na zalogi


Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 10% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 10% popustom na vse izdelke.
Najvišja vrednost popusta je lahko do 10 EUR.