0 izdelkov (0,00 €)
KurkuFit 30 - kurkumin z 29-krat boljšim izkoristkom

KurkuFit 30 - kurkumin z 29-krat boljšim izkoristkom
Za dobro gibljive in mladostne sklepe. Za kožo, jetra, žolč in prebavo. Kurkumin iz kurkume je znan kot protivnetno sredstvo in odličen antioksidant, vendar ima v telesu zelo slab izkoristek. KurkuFit pa ima optimalen izkoristek.
17,98 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 16,18 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 15,28 € za komad

Kurkuma in kurkumin


Kurkuma (Curcuma longa) je tradicionalna indijska začimba, ki se že stoletja uporablja tudi v zdravilne namene. Glavna učinkovina v kurkumi je kurkumin.
Kurkumin uravnava vnetni odziv telesa (zmanjšuje vnetja), zato se priporoča za dobro gibljivost sklepov ter pri nastanku in napredovanju degenerativnih procesov v možganih. Kurkumin je tudi močan antioksidant in preprečuje poškodbe celic s prostimi radikali. Odličen je za zdravje kože in jeter ter za urejeno prebavo ter izboljšan apetit. Ščiti črevesno steno in pomaga prečistiti organizem.Kurkumin in KurkuFit – zakaj le prah kurkume ni dovolj?


KurkuFit je oblika vezanega kurkumina (kurkumin phytosome), pri katerem je bistveno izboljšana obstojnost v prebavilih. Odlično prehaja v celice, kjer učinkuje. Ima 29-krat boljšo dostopnost v celice kot običajni nevezani kurkumin.
V prebavilih običajni kurkumin (iz kurkume v prahu) prehitro razpade in je zelo slabo dostopen v celice, kjer učinkuje. Zato ga je potrebno zaužiti več žličk dnevno, kar pa je skoraj nemogoče.
Na grafih je prikazana bistveno boljša stabilnost v prebavilih in dostopnost v celice KurkuFita v primerjavi z nevezanim kurkuminom.


Vsebnost kurkumina v KurkuFitu je standardizirana (vsaka kapsula vsebuje enako količino aktivne sestavine), pri kurkumi v prahu pa to ni možno.

KurkuFit je edinstven in ima kot vezana oblika kurkumina za seboj ogromno znanstvenih študij. Študije so pokazale, da se pri rednem jemanju vezane oblike kurkumina izrazito izboljša gibljivost sklepov, manj pa je tudi jutranje otrdelosti sklepov. KurkuFit nima neželenih učinkov in ne povzroča želodčnih težav. Lahko se jemlje neomejeno dolgo in brez prekinitev.Kako vam lahko koristi vezana oblika kurkumina - KurkuFit? Nekaj njegovih lastnosti:


  • za gibljivost sklepov in hrustanca,
  • za podporo prečiščevanju telesa,
  • za zdrava jetra in žolč,
  • za zdravo kožo,
  • prispeva k normalni prebavi,
  • ščiti telo pred prostimi radikali...

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

Kaj vsebuje KurkuFit?


Vsebnost v 1 (eni) vegetarijanski kapsuli:

Kurkuma (Curcuma longa L.) 500mg
izvleček korenin kot fitosom.  
Vsebuje 200 mg fosfatidilholina in 300 mg kurkume, od tega 100 mg kurkuminoidov.  

Alergeni: soja. Vsebina: 30 kapsul, prehransko dopolniloKako se KurkuFit jemlje?


1 kapsulo 2 x na dan zaužijete s tekočino. Zadnjo priporočamo zvečer.

17,98 €
1
Na zalogi


Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.