AktiUro - brusnica s kislico za zdrava sečila in čist mehur

AktiUro - brusnica s kislico za zdrava sečila in čist mehur
Aktivna kombinacija brusnic in rdeče kislice za vaš mehur in sečila. Izdelek z brusnicami kot ga še ni bilo! Učinkovitost se pokaže že v 24 urah.
13,99 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 12,59 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 11,89 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

 Zakaj bi izbrali AktiUro?


AktiUro je izdelek z brusnicami in rdečo kislico, kot ga še ni bilo. Učinkovit je že v 24 urah po začetku jemanja. Prispeva k podpori sečil. AktiUro vsebuje visoko standardizirani izvleček rdeče kislice, za zdrava sečila in čist mehur, ki je bogat z organskimi kislinami in antocianini. Koncentrat brusnice je 100 % naraven in brez organskih topil oz. aditivov pridobljen iz celega plodu brusnic (sok, sredica, semena in lupina), kar mu daje največjo moč. Ima standardizirano vsebnost proantocianidinov (PAC). Koncentrat brusnic vsebuje celoten spekter bioaktivnih substanc (fenoli, organske kisline, vlaknine, maščobne kisline, beljakovine in ogljikovi hidrati), ki odlično vzajemno delujejo na več nivojih. Vsebuje tudi vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Delovanje sestavin se vzajemno dopolnjuje in nadgrajuje (sinergijski učinek). Izbrane so preverjene in učinkovite sestavine. Še več – patentirani izvleček rdeče kislice je leta 2012 v Švici prejel nagrado Vitafoods Award za najbolj inovativno sestavino.

AktiuroAktiuro


Kaj lahko sami storimo za zdravje sečil?


Skrbeti moramo za zdravje mehurja in sečil. V pomoč so nam lahko spodnji napotki: Pitje zadostne količine vode (1,5 litra dnevno) je zelo pomembno. Tako boste večkrat urinirali in sproti spirali sečila. Na potrebo pojdite sproščeni. Vzemite si čas in čim bolj spraznite mehur. Tako se v mehurju bakterije težje razmnožujejo, da ne pride do vnetja mehurja. Izogibajte se pretesnim oblačilom in nosite bombažno perilo. Za osebno higieno uporabljajte nežna, neodišavljena mila. Določeni rastlinski izvlečki, kot je na primer visokokakovosten izvleček rdeče kislice, pomagajo ohranjati zdrava sečila in čist mehur.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj vsebuje AktiUro? Kako ga jemljemo?


Vsebnost v 1 vegetarijanski kapsuli:

Brusnice (Vaccinium macrocarpon) – Cranberry koncentrat celega plodu, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 1,5 % PAC (proantocianidini) 250 mg
Rdeča kislica (Hibiscus sabdariffa) – Roselle izvleček cvetov, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 40 % organskih kislin, 45 % fenolov in 5 % sambubiozidov (antocianini) 100 mg
Vitamin C (L-askorbinska kislina)   90 mg
(112% PDV*)

*Priporočen dnevni vnos

Sestavine:
brusnice, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), rdeča kislica, mikrokristalinična celuloza, vitamin C, rižev škrob, silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), karagenan (kapsula), kalijev acetat (kapsula).

AktiUro je namenjen tako moškim kot ženskam. Jemlje se 2-krat po 1 kapsula dnevno. AktiUro se lahko jemlje brez prekinitev tudi skozi daljše obdobje. Je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Vsebina pakiranja: 30 kapsul v pretisnem omotu, prehransko dopolnilo.

13,99 €
1
Na zalogi


Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu