BioBran 250 - za intenzivno aktivacijo

BioBran 250
Spada med najmočnejše naravne proizvode, katerega učinkovitost redno znanstveno in klinično preverjajo. Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
49,69 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 46,71 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 44,22 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj je BioBran?

BioBran MGN-3 je unikatni vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. Ta zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilni sistem.

Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana (RBAC - rice bran arabinoxylan compound). Arabinoksilan je znan po številnih zdravju koristnih lastnostih. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvori v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3,  RBAC). 


Hitro se boste počutili bolje!
BioBran

Te vlaknine se po zaužitju, iz tankega črevesa absorbirajo (vsrkajo) v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa. BioBran nima odvajalnega učinka.
BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečic s praškom (BioBran 1000).

Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 min. po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

Kaj je v 1 tableti BioBran 250? Kako se jemlje?


Sestava v 1 tableti: MGN-3 spojina arabinoksilana 250 mg, mikrokristalinična celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), koruzni škrob (stabilizator), kakao prah (barvilo), glicerolni estri maščobnih kislin (emulgator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju) in silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju). Pozitivni učinek se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.
Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost.

  • Osnovno jemanje: 2 – 4 tablete BioBrana dnevno, takoj po obroku.
  • Za dodatno spodbudo: jemlje se 3 x 4 tablete BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se jemlje vzdrževalni odmerek 4 tablete BioBrana dnevno. Jemlje naj se čim dlje časa.


Pakiranje: 50 tablet, prehransko dopolnilo, proizvedeno na Japonskem.
Opozorilo: Jemanje BioBrana se ne priporoča skupaj z imunosupresivi (zaviralci imunskega odziva), saj se učinki lahko izničijo.

49,69 €
1
Na zalogi


Podobni izdelki

BioBran 1000 - za intenzivno aktivacijo

BioBran
Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake.
119,94 €
V košarico
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu