0 izdelkov (0,00 €)
BioBran 250 - za intenzivno aktivacijo

BioBran 250 - za intenzivno aktivacijo
Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
47,54 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 44,69 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 42,31 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Kaj je BioBran?


BioBran MGN-3 je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. To zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilje. Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvorijo v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3).

Te vlaknine se po zaužitju iz tankega črevesja absorbirajo v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa.

BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250). Tablete se zaužije takoj po obroku.

Več informacij o BioBranu je na voljo na spletni strani biobran.org.

Vsebino knjige Pot do močnega imunskega sistema si lahko preberete na Scribdu.

BioBran
Kaj je v 1 tableti BioBran 250? Kako se jemlje?


Sestava v 1 tableti: MGN-3 spojina arabinoksilana 250 mg, mikrokristalinična celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), koruzni škrob (stabilizator), kakao prah (barvilo), glicerolni estri maščobnih kislin (emulgator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju) in silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju). Pozitivni učinek se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.
Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost.

  • Osnovno jemanje: 2 – 4 tablete BioBrana dnevno, takoj po obroku.
  • Za dodatno spodbudo: jemlje se 3 x 4 tablete BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se jemlje vzdrževalni odmerek 4 tablete BioBrana dnevno. Jemlje naj se čim dlje časa.


Pakiranje: 50 tablet, prehransko dopolnilo
Opozorilo: Jemanje BioBrana se ne priporoča skupaj z imunosupresivi (zaviralci imunskega odziva), saj se učinki lahko izničijo.

47,54 €
1
Na zalogi


Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 30 EUR.