0 izdelkov (0,00 €)
BioBran 1000 - za intenzivno aktivacijo

BioBran 1000 - za intenzivno aktivacijo
Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
114,72 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 107,84 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 102,10 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Kaj je BioBran?


BioBran MGN-3 je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. To zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilje. Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvorijo v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3). 

Te vlaknine se po zaužitju iz tankega črevesja absorbirajo v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa.

BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250). Tablete se zaužije takoj po obroku.

Več informacij o BioBranu je na voljo na spletni strani biobran.org

Vsebino knjige Pot do močnega imunskega sistema si lahko preberete na Scribdu.

BioBran
 

Kaj je v 1 vrečici BioBrana 1000? Kako se ga jemlje?

prasek

Sestava v 1 vrečici: MGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).
Pozitivni učinek BioBrana se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1-3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije.Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti).
Vedno se začne s 3 x 1 vrečko BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečko BioBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.
Ni primeren za tiste, ki jemljejo zaviralce imunskega odziva (imunosupresive), saj se učinki lahko izničijo.


Pakiranje: 30 vrečic s praškom.

114,72 €
1
Na zalogi


Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 30 EUR.