BioBran 1000 - za intenzivno aktivacijo

BioBran
Spada med najmočnejše naravne proizvode, katerega učinkovitost redno znanstveno in klinično preverjajo. Aktivna učinkovina so spojine arabinoksilana (RBAC). Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
119,94 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 112,74 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 106,75 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22 / 040 214 620

Kaj je BioBran?


BioBran MGN-3 je unikatni vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. Ta zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilni sistem.

Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana (RBAC - rice bran arabinoxylan compound). Arabinoksilan je znan po številnih zdravju koristnih lastnostih. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvori v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3,  RBAC). 


Hitro se boste počutili bolje!
BioBran

Te vlaknine se po zaužitju, iz tankega črevesa absorbirajo (vsrkajo) v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa. BioBran nima odvajalnega učinka.
BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance. BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečic s praškom (BioBran 1000).

Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 min. po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

 Kaj je v 1 vrečici BioBrana 1000? Kako se ga jemlje?

prasek

Sestava v 1 vrečici: MGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).
Pozitivni učinek BioBrana se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1 - 3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije. Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti).
Vedno se začne z jemanjem 3 x 1 vrečice BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečico BioBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.
Ni primeren za tiste, ki jemljejo zaviralce imunskega odziva (imunosupresive), saj se učinki lahko izničijo.


Pakiranje: 30 vrečic s praškom. Prehransko dopolnilo, proizvedeno na Japonskem.

119,94 €
1
Na zalogi


Podobni izdelki

BioBran 250 - za intenzivno aktivacijo

BioBran 250
Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake.
49,69 €
V košarico
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu