NOVO

Nasaleze Cold - ščiti pred virusi in mikrobi

Nasaleze Cold - ščiti pred virusi in mikrobi
Ob redni uporabi ustavi in deaktivira viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo. S tem lahko preprečimo prehlad ali gripo oz. skrajšamo trajanje. Deluje že v dveh minutah. Primeren je za odrasle, otroke, tudi nosečnice in doječe matere.
9,95 €
1
Na zalogiBREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Prehlad, gripa


Virusne infekcije zgornjih dihal so zelo pogoste in se hitro širijo med ljudmi, posebej v jesensko zimskem obdobju, ko smo veliko v zaprtih prostorih in ne moremo vzdrževati varne razdalje (v šolah, pisarnah, lokalih, javnih prevoznih sredstvih, pri športu,..). Virusi prehladnih obolenj in gripe se najpogosteje prenašajo s kapljicami ob kihanju in kašljanju, glasnem govorjenju.Kaj je Nasaleze Cold in kako deluje


To je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.
Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici nosu tvori tanko plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in ne na simptome okužbe. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, kjer se lahko okužite. 
Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah na ljudeh in in-vitro testiranjih tudi na virus ptičje gripe H5N1 in corona virus (CoV) 229E.Kaj vsebuje Nasaleze Cold


Nasaleze Cold vsebuje mikronizirano celulozo, pepermint in izvleček divjega česna. Mikronizirana celuloza s prisotno vlago v nosu tvori tanko plast gela, ki ujame viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo.
Izvleček divjega česna vsebuje velik delež ajoena, ki ima odlične protimikrobne in protivirusne lastnosti, dokazane v študijah in deaktivira ujete viruse. Izvleček ima le rahel vonj po česnu.
Pepermint vsebuje največ mentola, ki ima protivirusne in protibakterijske lastnosti. Po vsem svetu se uporablja kot dobrodošla pomoč pri prehladnih obolenjih in daje svež vonj.BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

 

Komu je namenjen 


Nasaleze Cold je primeren za odrasle in otroke (od 3 let dalje), tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta. 


Pravilna uporaba in vsebnost


V plastenki je 800 mg prahu, kar zadostuje za 1 mesec redne uporabe oz. 200 vpihov.

Nasaleze Cold se lahko uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni virusi in mikrobi. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo virusi lažji dostop do sluznice in se zato lažje okužimo. Uporabite ga lahko tudi, ko že začutite prve simptome prehlada, da skrajšate njegovo trajanje.

Pršilo Nasaleze Cold uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. S prijetno aromo peperminta. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite. 

Za pravilno uporabo natančno preberite priložena navodila.

Vsebina pakiranja: 800 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta in izvlečkom česna. Medicinski pripomoček.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih. 


9,95 €
1
Na zalogi


Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 15 EUR.