0 izdelkov (0,00 €)
Neptunovo krilovo olje, najučinkovitejše omega3

Neptunovo krilovo olje, najučinkovitejše omega3
Omega-3 so nujne za zdravje srca, oči, možganov… Zaradi izvrstne biološke dostopnosti v celice zadostuje 1 kapsula Neptunovega krilovega olja (NKO) dnevno, po njem ni spahovanja.
19,96 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 17,96 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 16,97 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Zakaj so omega-3 nujno potrebne za naše zdravje?


Omega-3 so nujne za normalno delovanje srca, možganov, oči. Znanstveniki so potrdili, da vplivajo na izboljšanje miselnih procesov, uravnavajo vnetne procese ter imajo posledično vpliv na kronične bolezni. Koristne so za srčno-žilni sistem. V naši prehrani prevladujejo škodljive omega-6, premalo pa je koristnih omega-3 kislin. Zato je v organizmu razmerje med omenjenima maščobnima kislinama porušeno.


Zelo pomembno je izboljšati to razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami. Vzdržujemo ga lahko z mediteransko dieto – oziroma načinom življenja kot ga imajo prebivalci ob Sredozemskem morju. Ti uživajo veliko zdravih maščob: ribe vsaj 3-krat tedensko, olivno olje, oreščke ter veliko sadja in zelenjave. Slabih maščob z omega-6 skorajda ne jedo. Ob omenjenem načinu prehranjevanja dodatno jemanje omega-3 ni potrebno, v nasprotnem primeru pa je priporočljivo jemanje dodatkov v obliki ribjega oziroma krilovega olja.Zakaj je Neptunovo krilovo olje (NKO) boljše od ribjega?


Neptunovo krilovo olje (NKO) je 100 % čisto, brez dodatkov. Po patentiranem postopku se pridobiva iz antarktičnega krila -planktonskih rakcev (Euphausia superba). Kot hrana morskih živali in ptic je kril prav na dnu prehranske verige. Zato ni onesnažen s težkimi kovinami in pesticidi, kot so lahko ribe, iz katerih pridobivajo ribje olje. NKO vsebuje velike količine omega-3 kislin (EPK in DHK), ki so vezane na fosfolipide, ne na trigliceride kot v ribjem olju.Prav vezava omega-3 na fosfolipide omogoča, da jih telo bistveno hitreje in učinkoviteje izkoristi kot tiste iz ribjega olja, kar je znanstveno potrjeno (biološka razpoložljivost je bistveno višja). Drugače povedano: z eno kapsulo Neptunovega krilovega olja pridobimo več kot z nekaj kapsulami ribjega olja. Ni pomembno, koliko omega-3 zaužijemo, ampak koliko jih telo lahko izkoristi. Zato je NKO daleč pred ribjim oljem.
Edina originalna formulacija!

Prednosti NKO pred ribjim oljem


NKO poleg omega-3 vsebuje fosfolipide, ki so gradniki celičnih membran in možganov, ter holin (iz njega nastane prenašalec živčnih impulzov acetilholin). Vsebuje tudi na fosfolipide vezane vitamina A in E ter astaksantin.

NKO ima idealno razmerje med maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, to je 15 : 1.

NKO se zaradi fosfolipidov po zaužitju poveže z želodčno vsebino in ne povzroča spahovanja in priokusa po ribah, niti tiščanja v želodcu.

Ker za prebavo ne potrebuje žolča, je primeren tudi za tiste, ki slabo prebavljajo maščobe (za bolnike brez ali z oslabljeno funkcijo žolčnika).

NKO je polnjen v kapsule iz ribje želatine. Kapsule so brez vonja in izboljšajo stabilnost NKO. Zaradi naravno prisotnih zaščitnih snovi je NKO zelo stabilen zato dodatni konzervansi niso potrebni.Sposobnost izničenja prostih radikalov (ORAC vrednost) je pri NKO 47-krat večja kot pri ribjem olju (omega-3), 34-krat boljša kot pri koencimu Q10 in 6 do 7-krat boljša kot pri likopenu (glej spodnji graf).
Ali lahko povečan ulov ogrozi populacijo krila v morju?


Kril predstavlja največjo biomaso na Zemlji. Za količino ulova je odgovorna CCAMLR (Komisija za ohranjanje antarktičnih morskih organizmov). Trenutno se predela manj kot 2% dovoljenega ulova.
Kril za pripravo NKO je ulovljen v skladu z zahtevami CCAMLR.
Izvajajo se okolju prijazni postopki ulova, ki zagotavljajo dovoljšnjo zalogo krila za za sesalce, ribe, ptice in ljudi tudi v prihodnosti.
NKO ima certifikat Friend of the sea (FOS), ker se ulov krila prilagaja zadanim smernicam.
Best product 2010
Na znanstvenem kongresu v Belgiji je Neptunovo krilovo olje prejelo laskavi naziv: »Najboljši proizvod leta 2010«.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

Kaj je v 1 kapsuli NKO? Kako naj ga jemljem?


1 kapsula vsebuje 500 mg čistega Neptunovega krilovega olja.
Sestavine: Neptunovo krilovo olje, ribja želatina (kapsula).
Navadno zadostuje jemanje 1 kapsule NKO dnevno, doziranje se pri večjih potrebah lahko poviša. Kapsulo z nekaj tekočine vzemite pred obrokom.

Alergeni:
 ribe in raki. Vsebina: 30 kapsul. Prehransko dopolnilo.

Opozorilo: Pri zdravljenju z antikoagulanti se o jemanju NKO posvetujte z zdravnikom.

19,96 €
1
Na zalogi


Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke.