0 izdelkov (0,00 €)
AktiUro - brusnica s kislico za zdrava sečila in čist mehur

AktiUro - brusnica s kislico za zdrava sečila in čist mehur
Aktivna kombinacija brusnic in rdeče kislice za vaš mehur in sečila. Izdelek z brusnicami kot ga še ni bilo! Učinkovitost se pokaže že v 24 urah.
12,95 €
1
Na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 11,66 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 11,01 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Ko mehur kliče na pomoč!


Vnetja sečil oz. uroinfekti so ena izmed najpogostejših okužb. Ženske zbolijo kar 30-krat pogosteje kot moški. Najpogosteje pride do okužbe z E. coli. Okužbo običajno spremljajo - bolečine v spodnjem delu trebuha, - stalno tiščanje na vodo, - pekoče bolečine ob uriniranju, - urin temnejše barve in z izrazitim vonjem, - krvav urin, - povišana telesna temperatura… Za zdravljenje zdravniki predpišejo antibiotike, koristno pa je lahko tudi jemanje določenih preverjenih rastlinskih izvlečkov, ki podpirajo zdravje sečil.


Zakaj bi izbrali AktiUro?


AktiUro je izdelek z brusnicami in rdečo kislico, kot ga še ni bilo. Učinkovit je že v 24 urah po začetku jemanja. Prispeva k podpori sečil. AktiUro vsebuje visoko standardizirani izvleček rdeče kislice, za zdrava sečila in čist mehur, ki je bogat je z organskimi kislinami in antocianini. Prispeva k podpori sečil. Koncentrat brusnice je 100 % naraven in brez organskih topil oz. aditivov pridobljen iz celega plodu brusnic (sok, sredica, semena in lupina), kar mu daje največjo moč. Ima standardizirano vsebnost proantocianidinov (PAC). Koncentrat brusnic vsebuje celoten spekter bioaktivnih substanc (fenoli, organske kisline, vlaknine, maščobne kisline, beljakovine in ogljikovi hidrati), ki odlično vzajemno delujejo na več nivojih. Vsebuje tudi vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Delovanje sestavin se vzajemno dopolnjuje in nadgrajuje (sinergijski učinek). Izbrane so preverjene in učinkovite sestavine. Še več – patentirani izvleček rdeče kislice je leta 2012 v Švici prejel nagrado Vitafoods Award za najbolj inovativno sestavino.

AktiuroAktiuro


Kaj lahko sami storimo za zdravje sečil?


Skrbeti moramo za zdravje mehurja in sečil. V pomoč so nam lahko spodnji napotki: Pitje zadostne količine vode (1,5 litra dnevno) je zelo pomembno. Tako boste večkrat urinirali in sproti spirali sečila. Na potrebo pojdite sproščeni. Vzemite si čas in čim bolj spraznite mehur. Tako se v mehurju bakterije težje razmnožujejo. Izogibajte se pretesnim oblačilom in nosite bombažno perilo. Za osebno higieno uporabljajte nežna, neodišavljena mila. Določeni rastlinski izvlečki, kot je na primer visokokakovosten izvleček rdeče kislice, pomagajo ohranjati zdrava sečila in čist mehur.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

Kaj vsebuje AktiUro? Kako ga jemljemo?


Vsebnost v 1 vegetarijanski kapsuli:
Brusnice (Vaccinium macrocarpon) – Cranberry250 mg
  koncentrat celega plodu, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 1,5 % PAC (proantocianidini)
Rdeča kislica (Hibiscus sabdariffa) – Roselle 100 mg
  izvleček cvetov, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 40 % organskih kislin, 45 % fenolov in 5 % sambubiozidov (antocianini)
Vitamin C (L-askorbinska kislina) 90 mg (112% PDV*)

*Priporočen dnevni vnos
Sestavine: brusnice, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), rdeča kislica, mikrokristalinična celuloza, vitamin C, rižev škrob, silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), karagenan (kapsula), kalijev acetat (kapsula).

AktiUro je namenjen tako moškim kot ženskam. Jemlje se 2-krat po 1 kapsula dnevno. AktiUro se lahko jemlje brez prekinitev tudi skozi daljše obdobje. Je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Vsebina pakiranja: 30 kapsul v pretisnem omotu, prehransko dopolnilo.

12,95 €
1
Na zalogi


Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.