0 izdelkov (0,00 €)
Moj račun
Cardiomed - uravnava maščobe v krvi (holesterol)

Cardiomed - uravnava maščobe v krvi (holesterol)
Znižajte holesterol s 100% naravnim izdelkom brez dodatkov. Cardiomed se priporoča vsem s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi, tudi pri jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Tudi po srčnem infarktu, možganski kapi ali angini pektoris.
19,96 €
Ni na zalogi
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 17,96 € za komad
Ob nakupu 4 izdelkov ali več, cena 16,97 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Povišan holesterol ubija tiho


Povišan holesterol je dejavnik tveganja uničujočih srčno-žilnih obolenj. Ker povišan holesterol ne boli, se marsikdo niti ne zaveda njegove grožnje. Holesterol je telesu nujno potreben, saj je sestavina celičnih membran in osnova za tvorbo hormonov. Tvori se v jetrih, dobimo ga tudi s hrano. V telesu se nahaja v več oblikah, zato ni ves holesterol slab. O slabem LDL holesterolu se ve, da se pri povišanih vrednostih odlaga na žilne stene, jih postopoma maši in trdi. Če nastane krvni strdek, se zagozdi v zožitvi, prekine se tok krvi in nastane kap ali infarkt. Po drugi strani obstaja še dobri HDL holesterol, ki preprečuje nalaganje slabega holesterola na steno žil. Zato je bolj kot skupni holesterol pomembno vedeti kakšno je razmerje med dobrim HDL in slabim LDL holesterolom. Tudi trigliceridi so v normalnih vrednostih zdravju zelo pomembni, saj predstavljajo zalogo energije. Previsoke vrednosti LDL in trigliceridov vodijo do nastanka uničujočih srčno-žilnih bolezni (srčni infarkt, možganska kap,...). V Sloveniji znaša smrtnost preko 40 %.Cardiomed – za dietetsko uravnavanje srčno-žilnih bolezni (holesterola)


Cardiomed se priporoča ljudem:
  • s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi,
  • po prebolelih srčno-žilnih dogodkih (srčni infarkt, angina pektoris, možganska kap),
  • ob jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Z jemanjem Cardiomeda uravnavate nivo holesterola in trigliceridov. Ne samo, da se znižajo vrednosti skupnega in slabega LDL holesterola, pomembno se dvige tudi dober HDL holesterol. Zato se Cardiomed priporoča tudi ljudem, ki se že zdravijo z zdravili za zniževanje holesterola. Cardiomed ne povzroča neželenih učinkov in se ga lahko jemlje neomejeno dolgo.
 

Kako Cardiomed deluje?


Študije so potrdile, da Cardiomed ob rednem jemanju: * zniža skupni holesterol za 13 %, * zniža trigliceride za 11 % in * zniža slab LDL holesterol za 33 % * poviša dober HDL holesterol za 43 %.

* Alternative Medicine Review | Volume 9, Number 4 | 2004


Faktor tveganja za nastanek srčno-žilnih bolezni


Omega-3 indeks je novi faktor tveganja za nastanek srčno-žilne bolezni. Bližje je vrednosti 8, nižje je tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni. Cardiomed (NKO) ima omega-3 indeks 6,67.
Kaj je Cardiomed?


Cardiomed je 100 % naravni lipidni izvleček iz morskih rakcev vrste Euphausia superba (antarktični kril). Vsebuje omega-3 maščobne kisline z odlično biološko dostopnostjo v celice. Cardiomed vsebuje idealno razmerje med omega-3 in omega-6 kislinami 15 : 1. Za stabilnost poskrbijo naravno prisotne zaščitne snovi, zato dodajanje  konzervansov ni potrebno. Preverjeno ne vsebuje težkih kovin, PCB, pesticidov…Kako se jemlje Cardiomed?


Prve tri mesece se priporočata 2 kapsuli dnevno, nato po 1 kapsula dnevno kot vzdrževalni odmerek. Kapsule se pogoltne cele z nekaj tekočine, najboljše med zajtrkom.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40 €
PREVERJENA KAKOVOST
Imate vprašanje? Želite nasvet?
Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22

Kaj vsebuje Cardiomed?

  • ena kapsula iz ribje želatine vsebuje 500 mg Neptunovega krilovega olja.

Sestavine: Neptunovo krilovo olje (NKO), ribja želatina (kapsula).

V pakiranju je 30 kapsul. Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Dodatek k bolnikovi prehrani.

Alergeni: ribe in raki. Opozorilo: pri zdravljenju z zdravili proti strjevanju krvi se pred jemanjem Cardiomeda posvetujte z zdravnikom.

Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 15 EUR.