0 izdelkov (0,00 €)
ImunoBran 1000 - po kemoterapiji

ImunoBran 1000 - po kemoterapiji
Izberite učinkovit, preizkušen in varen izdelek. Primeren je tudi za otroke.
114,72 €
Ni na zalogi
NAROČITE LAHKO BioBran 1000 ALI POKLIČETE ZA DODATNE INFORMACIJE.
Ob nakupu 2 izdelkov ali več, cena 107,84 € za komad
Ob nakupu 3 izdelkov ali več, cena 102,10 € za komad
BREZPLAČNA POŠTNINA
(pri naročilu nad 40 €)
PREVERJENA KAKOVOST
Pokličite nas, tudi za naročilo.
03 56 300 22

Kaj je ImunoBran?


ImunoBran je unikaten proizvod, ki ga pripravijo s patentiranim encimskim postopkom iz ovojnic riža (bran). Dietne vlaknine iz ovojnice riža se v postopku priprave s pomočjo encimov iz gob iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvorijo v kratke, vodotopne dietne vlaknine. Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana (MGN-3). Te vlaknine se po zaužitju iz tankega črevesja absorbirajo v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa. V telesu se ImunoBran ne presnavlja, zato telo zapusti nespremenjen in ne vpliva na povišanje jetrnih encimov. Nima stranskih učinkov in je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Primeren je tudi za vegetarijance. ImunoBran je na voljo v vrečicah s praškom (ImunoBran 1000). Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije.Prednosti ImunoBrana 1000:


- številka 1 v svetu za uravnavanje in aktivacijo,
- lahko se jemlje po onkološki terapiji (kemoterapija, obsevanje, operacije),
- pozitivne učinke se hitro občuti in je brez neželenih učinkov,
- že več kot 20 let je predmet znanstvenih študij z vseh delov sveta,
- je popolnoma varen in brez gensko spremenjenih organizmov,
- preprosto se zaužije – prašek se vmeša v tekočino in izpije,
- je standardiziran izdelek – vsaka serija ima popolnoma enako sestavo,
- lahko se jemlje neomejeno dolgo brez prekinitev, ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost,
- primeren je tudi za otroke.


Kaj je v 1 vrečici ImunoBrana 1000? Kako se ga jemlje?
Sestava v 1 vrečici: MGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).
Pozitivni učinek ImunoBrana se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1-3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije.Priporoča se redno jemanje ImunoBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti). Priporoča se jemanje pred in po ciklih zdravljenja, tudi pri napredovalih oblikah raka.
Vedno se začne s 3 x 1 vrečko ImunoBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečko ImunoBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.
Ni primeren za bolnike, ki se zdravijo z zaviralci imunskega odziva (imunosupresivi), saj se učinki lahko izničijo. V primeru avtoimune bolezni je potrebna previdnost pri jemanju, priporoča se začeti jemati nižje dnevne odmerke, ki se postopoma povečujejo in se spremljajo simptomi avtoimune bolezni.


Pakiranje: 30 vrečic s praškom.

Prijava na obveščanje o novostih in akcijah v naši spletni trgovini.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu

Pridobite 15% popust in nasvete za zdravje


Prijavite se na prejemanje E-novic ter si zagotovite kodo s 15% popustom na vse izdelke. Najvišja vrednost popusta je lahko do 30 EUR.